Saturday, 10 December 2011

Cotton Polkadot


Hai.. Entry kali ni dora kuarkan Cotton Polkadot. Ianya sangat cantik di pakai
bersama-sama blouse, hijab dan sebagainya yang berasaskan plain
kerana Cotton Polkadot ni dh bercorak-corak kn... :)

Harga : RM25 only
Material : Cotton
Awning : Thai Silk


Code : CP - 01
Status : Out of Stock


Code : CP - 02
Status : Out of Stock


Code : CP - 03
Status : Out of Stock


Code : CP - 04
Status : Out of Stock

Code : CP - 05
Status : Out of Stock

Monday, 28 November 2011

Tone Express



Material dari lycra yang cantik, high quality dan bercorak cantik!!...
Perfect utk  digayakan.
Yang belum ada koleksi ini, jangan malu-malu nak try. kot-kot sesuai.

Price : RM 20 only



Code : TE 01
Status : Sold Out


Code : TE 02
Status : Sold Out



Code : TE 03
Status : Sold Out

Thursday, 17 November 2011

Awning Lufiya



... Just choose your favourite dear... ^_^

Labuh tudung M semuanya menutup dada... ramai suka mcm tu kann.. 
Labuh tudung pd tiap saiz sama, pd gambar maybe berbeza sbb 
ada tudung yg ditarik ke belakang utk tujuan photoshoot...

... Material dari High Grade Quality Lycra, awning yg tak mudah patah....
bila sarung cantik menjadi 
sbb cutting tudung ni buatkan muka jadi slim.... cuma 
kalau muka kecik kena la pakai pin kat dagu.. :)

Utk kualiti setandingnya, price di butik RM48...di Khaisya Chic tudung
ni dijual pd harga :

RM 25 only

                                                                                        




Code : AL-01
Status : Sold Out



Code : AL-02
Status : Sold Out



Tuesday, 8 November 2011

Pashmina Diamond Amani


Pashmina Diamond Amani ni Dora keluarkan kerana ianya sgt best utk di pakai
bagi girlz yg inginkn kelainan untuk ke kolej ataupun ke tempat kerja..
Selain senang utk di pakai, ianya sejuk serta selesa..


Price : RM15 only
Material : Cotton


Code : PDI-01
Status : Available


Code : PDI-02
Status : Available



Code : PDI-03
Status : Available


Code : PDI-04
Status : Available



Code : PDI-05
Status : Available



Code : PDI-06
Status : Available


Code : PDI-07
Status : Available



Code : PDI-08
Status : Available


Code : PDI-09
Status : Available


Code : PDI-010
Status : Available



Tuesday, 1 November 2011

Shawl Tone Textured

Koleksi kali ini sgt lembut kerana material cotton.
Ianya sgt sesuai di pakai bagi yg ingin ke kelas serta ke tempat kerja. :)

Harga : RM 18
Material : Cotton


Code : ST-01
Status : Available


Code : ST-02
Status : Available



Code : ST-03
Status : Available



Code : ST-04
Status: Sold Out



Code : ST-05
Status : Available



Code : ST-06
Status : Sold Out



Code : ST-07
Status : Available



Wednesday, 19 October 2011

Natasha Express



Tudung Express ini kelihatan cantik & comey sgt sebab ada corak bunga di bahagian keliling tudung. 
Jom tambahkan koleksi tudung awning.. :) 

Harga : RM20 shj


Code: NE-1
Color: Hijau Lumut
Size: M
Status: Sold Out



Code: NE-2
Color: Turquoise 
Size: M
Status: Sold Out

Sunday, 16 October 2011

Cotton Thai Silk

Cotton Thai Silk

Bg yg menggemari tudung berawning, anda boleh mencuba tudung express terbaru ini. Material cotton serta plain. Awning daripada material thai silk. Corak pun simple je tp masih kelihatan anggun bergaya. Tudung ni sgt cantik. Body tudung pula dari material cotton yg sgt sejuk dan sedap dipakai walau seharian. 

Order sekarang kerana koleksi kali ini Dora buat stock sedikit saje
Bagi yg bminat boleh isi borang order & hepi shopping.. :)

Harga : RM18 shj


Code: NTS-1
Color: Merah Bata
Size: M
Status: Sold Out



Code: NTS-2
Color: Hitam-Kelabu
Size: M
Status: Sold Out


Code: NTS-3
Color: Lemak Ketam
Size: M
Status: Sold Out



Code: NTS-4
Color: Biru Tua
Size: M
Status: Sold Out


Code: NTS-5
Color: Kuning Lemak
Size: M
Status: Sold Out



Code: NTS-6
Color: Orange
Size: M
Status: Sold Out


Code: NTS-7
Color: Dark Purple
Size: M
Status: Sold Out



Code: NTS-8
Color: Turquoise 
Size: M
Status: Sold Out


Code: NTS-9
Color: Dark Green
Size: M
Status: Sold Out

Sunday, 9 October 2011

Shawl Chiffon Printed

Shawl Chiffon Printed
Price : RM9 only
Material : Chiffon



Code : SC-1
Status : Available



Code : SC-2
Status : Available



Code : SC-3
Status : Available



Code : SC-4
Status : Available



Code : SC-5
Status : Available



Code : SC-6
Status : Available



Code : SC-7
Status : Available


Code : SC-8
Status : Sold Out

Tuesday, 4 October 2011

Shawl Georgette Plain



Salam semua... Seperti yg dijanjikan,
hari nie Dora kuarkan Shawl Georgette Plain 
utk Girlz yg baru nk mencuba pakai shawl.
Material shawl ni kesat sikit tapi lembut dipakai
Ia sangat senang dipakai sebab tak melurut.. :)

  Shawl Georgette Plain
Price : RM8 only
Material : Georgette




* Model is wearing Dark Green




Dark Green (Sold out) / Black / Soft Choc / Sand



Soft Green / Earth / Green Soldier / Dark Blue


Orange / Turquoise / Maroon / Like Purple  


Soft Pink / Green / Coffee / Dark Choc 


Dark Purple  (Sold Out) / Sea Blue / Dark Brown (Sold Out) / Cream (Sold Out)


Petronas Green / Peach (SoldOut) / Purple / Mud Green

* Pencahayaan beri effect pd gambar