Monday, 17 December 2012

Salam... dora telah menukar jenama Khaisya Chic kepada Dameera atas sebab tertentu... Dalam masa terdekat dora akn update info tbaru.. Hepi shopping... :D..

Saturday, 10 December 2011

Cotton Polkadot


Hai.. Entry kali ni dora kuarkan Cotton Polkadot. Ianya sangat cantik di pakai
bersama-sama blouse, hijab dan sebagainya yang berasaskan plain
kerana Cotton Polkadot ni dh bercorak-corak kn... :)

Harga : RM25 only
Material : Cotton
Awning : Thai Silk


Code : CP - 01
Status : Out of Stock


Code : CP - 02
Status : Out of Stock


Code : CP - 03
Status : Out of Stock


Code : CP - 04
Status : Out of Stock

Code : CP - 05
Status : Out of Stock

Monday, 28 November 2011

Tone Express



Material dari lycra yang cantik, high quality dan bercorak cantik!!...
Perfect utk  digayakan.
Yang belum ada koleksi ini, jangan malu-malu nak try. kot-kot sesuai.

Price : RM 20 only



Code : TE 01
Status : Sold Out


Code : TE 02
Status : Sold Out



Code : TE 03
Status : Sold Out

Thursday, 17 November 2011

Awning Lufiya



... Just choose your favourite dear... ^_^

Labuh tudung M semuanya menutup dada... ramai suka mcm tu kann.. 
Labuh tudung pd tiap saiz sama, pd gambar maybe berbeza sbb 
ada tudung yg ditarik ke belakang utk tujuan photoshoot...

... Material dari High Grade Quality Lycra, awning yg tak mudah patah....
bila sarung cantik menjadi 
sbb cutting tudung ni buatkan muka jadi slim.... cuma 
kalau muka kecik kena la pakai pin kat dagu.. :)

Utk kualiti setandingnya, price di butik RM48...di Khaisya Chic tudung
ni dijual pd harga :

RM 25 only

                                                                                        




Code : AL-01
Status : Sold Out



Code : AL-02
Status : Sold Out



Tuesday, 8 November 2011

Pashmina Diamond Amani


Pashmina Diamond Amani ni Dora keluarkan kerana ianya sgt best utk di pakai
bagi girlz yg inginkn kelainan untuk ke kolej ataupun ke tempat kerja..
Selain senang utk di pakai, ianya sejuk serta selesa..


Price : RM15 only
Material : Cotton


Code : PDI-01
Status : Available


Code : PDI-02
Status : Available



Code : PDI-03
Status : Available


Code : PDI-04
Status : Available



Code : PDI-05
Status : Available



Code : PDI-06
Status : Available


Code : PDI-07
Status : Available



Code : PDI-08
Status : Available


Code : PDI-09
Status : Available


Code : PDI-010
Status : Available



Tuesday, 1 November 2011

Shawl Tone Textured

Koleksi kali ini sgt lembut kerana material cotton.
Ianya sgt sesuai di pakai bagi yg ingin ke kelas serta ke tempat kerja. :)

Harga : RM 18
Material : Cotton


Code : ST-01
Status : Available


Code : ST-02
Status : Available



Code : ST-03
Status : Available



Code : ST-04
Status: Sold Out



Code : ST-05
Status : Available



Code : ST-06
Status : Sold Out



Code : ST-07
Status : Available



Wednesday, 19 October 2011

Natasha Express



Tudung Express ini kelihatan cantik & comey sgt sebab ada corak bunga di bahagian keliling tudung. 
Jom tambahkan koleksi tudung awning.. :) 

Harga : RM20 shj


Code: NE-1
Color: Hijau Lumut
Size: M
Status: Sold Out



Code: NE-2
Color: Turquoise 
Size: M
Status: Sold Out